Recept van Judith – Bladerdeeg pizza met Italiaanse spek, brie en mozzerella. – Purmerend leeft!


B;aderdeeg pizza recept van JudithAls je gek bent op pizza, maar eens wat anders wilt die overbekende Pizza Margherita, Funghi of Tonno, dan weet Judith uiteraard raad. Zoals met deze aparte variant….




Nodig:

  • bladerdeeg
  • spinazie
  • italiaanse spek
  • pijnboompitjes
  • brie
  • mozzarella
  • olijfolie
  • knoflook
  • rozemarijn
  • rucola sla

Leg de blaadjes bladerdeeg op bakpapier in een bakplaat. Prik er gaatjes in en bak even 10 minuten voor op 180 graden in de oven.

Doe er daarna, spinazie, italiaanse spek, pijnboompitjes, brie, en mozzarella op.

Besprenkel met olijfolie, wat zout en 3 knoflookteentjes en wat rozemarijn. Lekker bruin laten worden in de oven op 180 graden. Daarna ruim beleggen met rucola sla . Lekker glas frisse wijn erbij of een fris biertje!

Eet smakelijk!


Judith Emmelkamp van JeTaartenJudith Emmelkamp uit Purmerend heeft haar keuken in oude stationsgebouw van Kwadijk. Daar verzorgt zij HighTea’s , maar ook op locatie; zoals in Purmerend. Tevens maakt zij bijzondere en heerlijke taarten en mooie caterings zoals bijvoorbeeld een mediteranees saladebuffet. JEtaarten; puur genieten!

Kijk op jetaarten.nl

Summary

Recipe Name
Recept van Judith – Bladerdeeg pizza met Italiaanse spek, brie en mozzerella.


Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time