Rosanne Hertzberger, bekend van DWDD, heeft het niet zo op vers, simpel en onbespoten, ambachtelijk bereid eten. Ze schreef het prikkelende boek “Ode aan de E-nummers”, en laat daarme veel stof opwaaien in culiland. Je kunt met haar in gesprek tijdens het komende Science Café van boekhandel het Leesteken.
Als je de kookgoeroes moet geloven, is er niets erger dan een magnetronlasagne. Geen grotere zonde dan voorgesneden aardappeltjes, groenten uit blik, of kunstmatige kleurstoffen. Van Michael Pollan tot Rens Kroes: allen bepleiten een terugkeer naar grootmoeders keuken waar vers, simpel en onbespoten eten ambachtelijk werd klaargemaakt.
Maar is dat echt beter voor je? En voor onze planeet? Rosanne Hertzberger beschrijft het in Ode aan de e-nummers. Een prikkelend statement! Kom en luister naar haar argumenten en ga met haar in gesprek!!!
Dinsdag 9 mei 2017 om 19.30 uur in: de trouwzaal in het Purmerends Museum Kaasmarkt 201441BG Purmerend
Entree €10,00 reserveren via [email protected] of 0299-771834